Χαρίστε στον εαυτό σας το χαμόγελο που του αξίζει! Στόχος μας υγιή και ίσια δόντια με όμορφα χαμόγελα! Στα ιατρεία μας ασχολούμαστε αποκλειστικά με την Ορθοδοντική χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για μια ορθοδοντική θεραπεία ανώδυνη, ευχάριστη και με διάφορες "αόρατες" τεχνικές.

Τα Ορθοδοντικά μας Ιατρεία είναι πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αποσκοπούν στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ευρύ φάσμα θεραπευτικών επιλογών παρέχονται προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των ασθενών μας.

Μεταλλικά σιδεράκια με χρωματιστά λαστιχάκια είναι διαθέσιμα για τους νεότερους ασθενείς μας, κεραμικά σιδεράκια για εφήβους και ενήλικες με πιο υψηλές απαιτήσεις διακριτικών εφαρμογών. Γλωσσικά σιδεράκια και αόρατοι νάρθηκες εφαρμόζονται συνήθως σε ασθενείς που επιθυμούν την απόκτηση ενός τέλειου χαμόγελου με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Το ιατρείο μας εξασφαλίζει την άνεση εκάστοτε ασθενή μας εμπιστεύεται. Για το λόγο αυτό, το περιβάλλον μας είναι απόλυτα φιλικό στους μικρούς μας φίλους ενώ όλοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι ο μοντέρνος σχεδιασμός του χώρου μας είναι απόλυτα φιλικός σε όλους!

Στόχος μας να αποκτήσετε ένα όμορφο, γοητευτικό, υγιές και μοναδικό χαμόγελο!

ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

Το Ιατρείο στον Βύρωνα βρίσκεται στην οδό Φλέμινγκ 62.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 7659556 ή στείλτε μας email στο orthobyron@gmail.com.

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Ιατρείο στον Πειραιά βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 55-57 (Εμπορικό Κέντρο ΤΕΡΨΙΘΕΑ).

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 4296562 ή στείλτε μας email στο orthopiraeus@gmail.com.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

για το δικό σας περιστατικό!

παρακαλούμε κάντε την επιλογή σας
Image